Parfum maken


Wil je heerlijk genieten van je zelfgemaakte parfum?
Dan is deze workshop iets voor jou!

De workshop duurt ca. twee uur en is inclusief een flesje zelfgemaakte natuurparfum en een naslagwerk over de werking van geuren.

Prijs: minimaal 4 personen: € 40,00 p.p.

Workshop t/m 6 personen in mijn studio en
vanaf 6 personen ook op locatie

Lievelingsgeur
Ieder mens heeft zijn eigen, favoriete mix van geurtjes. Het meedragen van een willekeurig lekker geurtje mag dan aangenaam zijn, het haalt het niet bij het gebruik van je 'eigen' parfum. Je lievelingsgeur is niet alleen stimulerend voor lichaam en geest, het samenstellen ervan is ook een leuke ontdekkingstocht. Elk mens kan feilloos zijn favoriete geur vinden, want je kiest op intuitie. Je werkt met essentiële oliën. Allemaal puur natuur. En het leuke is: het kan niet fout! Als deelnemer aan een workshop ga je aan de slag met een pipetje. Je werkt alle flesjes af. Elk geurtje laat je even in je om gaan. Wat herken ik? Wat roept het bij me op? Vind ik het lekker? Eigenlijk is het net als wijn proeven. En het resultaat laat niet lang op zich wachten: het duurt geen twee minuten of de verhalen vliegen over tafel. De één herkent dit geurtje, de ander dat. Er komen herinneringen los over vroeger, over vakanties en noem maar op.

Van elke gekozen geur kan later op een lijst nog eens gecheckt worden wat de eigenschappen ervan zijn. Dan merk je, dat je geuren hebt gekozen die bij je persoonlijkheid passen. Dat is vaak een wonderlijke ontdekking, dat dat zo feilloos met elkaar samenhangt. Je eigen neus geeft de doorslag.
Tijdens een workshop leer je hoe je uit de verschillende geuren je eigen parfum kunt samenstellen.

Gebruik van je eigen parfum werkt positief op je gemoedstoestand, en je kunt je parfum op verschillende manieren gebruiken. Doe wat druppels in een neutrale huidolie, combineer hem met zeezout tot je favoriete badzout of laat met een lampje je hele huis haast onmerkbaar geuren. Echt, je zult je er beter bij voelen.

Annie Kooistra
Brokmui 18, 9101 EX Dokkum, 0519-296671
info@anniekooistra.nl, www.anniekooistra.nl