Op verzoek:

Vrouwenweekend Wereldmuziek Zingen

met Jildou Talman

Een weekend vol actief zangplezier, waarin we samen toegewijd en aandachtig werken, maar waar ook plek is voor pret en ontspanning.

Een workshop vol verhalen. Liederen van over de hele wereld vertellen die verhalen. Over voorspoed en verdriet, liefde en ontrouw, geboorte en dood, bezinning, rituelen en feest. In dit enerverende weekend gaan we een aantal van die mooie liederen zingen. Van één- tot vierstemmig.
We leren ze aan vanaf het gehoor, tekst en/of bladmuziek. We werken in de sfeervolle kapel aan de Badweg; van vrijdagavond t/m vroeg in de zondagmiddag. Zaterdagavond gaan we samen lekker eten.
Voor deze workshop is enige koorervaring handig, en toonvastheid een pré. Je kunt enkel aan de gehele workshop deelnemen, dus niet aan losse sessies. Zorg voor loszittende kleding, een map voor de muziek, en een pen of potlood om aantekeningen te maken.

Een avontuurlijk koorweekend met muziek van overal en nergens. Genieten!

Je kunt je opgeven voor dit weekend door:
-Je telefonisch op te geven bij Garda Meerdink tel. 06 53477050
-Of een mailtje te sturen naar gardameerdink@hotmail.nl.

Kosten zangworkshop incl. diner en 1 lunch: € 125,-
All-in prijs totaal verzorgd weekend met ontbijt en eenvoudig verblijf bij kampeerboerderij de Branding: € 195,-; met lakenpakket en een fiets: € 215,-.

Bij aanmelding graag een aanbetaling van € 50,- op rek. no 3813509
t.n.v. G. Meerdink - Visser.

Organisatie:
AtelierSchier
Langestreek 100,
9166 LG Schiermonnikoog.